Man pat labāk gribētos šo ēdienu pieskaitīt pie mazājām kūciņām, jo gan izskats un sajūtas apēdot vienu tādu ir līdzvērtīgas apēstam kūkas gabaliņam.
Kaksiņa sastāvdaļas:
200g sviests
4 olas
150g cukurs
200g milti
1 tēj.karote vaniļas cukurs
1 tēj.karote cepamais pulveris
Pagatavošana:
Izkausēto sviestu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru. Pievieno olas un miltus ar cepamao pūlveri. Mazliet atpūtina mīklu 10-15 min. Cep 180 grādos 20 min.
Krēma sastāvdaļas:
150g sviests
150g pūdercukurs
2 ēd.karotes kako
Pagatavošana:
Krēmu kārtīgi sakuļ ar pūdercukuru un pievieno kako. Ar virtuves tūtas palīdzību uzspiež uz atdzisušiem keksiņiem.