2013/09/22

Cepumi no sēkliņam

Šie cepumiņi nestur miltus un ir ļoti saldi un sātīgi, bet tai pašā laikā roka stiepjas pēc nākamā un nākmā cepuma gabaliņa :)

Sastāvdaļas:
250g auzu pārslas
100g lobītas saulespuķu sēkliņas
100g lobītas ģirbju sēkliņas
50g sezama sēkliņas
150g cukurs
250g sviests
3 olas

Pagatavošana:
Apgrauzdē pārslas krāsnī 200 grādos kamēr tās ir palikušas mazliet brūnas. Sajuac auzu pārslas ar saulespuķu, ģirbju, sezama sēkliņām un cukuru. Nākamo pievieno izkausētu sviestu un olas. Kārtīgi visu samaisa.
Liek uz pannas cepamo papīru. Ar karotīti liek mīklu pa pikucītim uz cepamā papīra.
Cep 200 grādos apmeram 15 min. Cepumiņiem jāpaliek brūnākiem.