Ieteikums pirms ķerties klāt ir - izdomāt kur un kā saspraudīsiet šos kociņus ar bumbiņām.
Tad nu mans pirmais mēģinājums:
Pamatā es izmantoju parasto biskvītu (to var nopirkt gatavu, to var uzcept jau no nopērkamās kēksa sausās mīklas vai pilnībā pagatavot pašam). Biskvītu smalki sadrupina un tad tajā iemaisu (iebiezināto pienu, vārīto iebiezināto pienu vai šokolādes krēmu). Visu kārtīgi samaisu un veidoju nelielas bumbiņas. tad tās lieku ledusskapī uz pāris stundām.
Pēc pāris stundām izkausēju šokolādi. Ņemu kociņus pa vienam. Kociņa vienu maliņu mazliet iemērcēju šokolādē un spraužu bumbiņā un tā visas bumbiņas. Atkal mazliet ielieku ledusskapī, lai šokolādei sacietējot kociņš stingrāk turās bumbiņā.
Tad atkal ņemu pa vienam kociņam ar bumbiņu un mērcēju šokolādē un spraužu iepriekš sagatavotajā pamatnē. Kamēr šokolāde nav pavisam sacietējusi var pabērt kaut ko pa virsu smukumam (šokolādes skaidiņas, kokosa skaidiņas utt.)
Liek ledusskapī uz pāris stundām.