Šo saldo var sameistarot, ja ledusskapī ir aizķērusies vēl kāda sasaldēta oga kamēr ogu laiks vēl nav sācies.
Sastāvdaļas:
sasaldētas ogas
saldais krējums
cukurs
cepumi
sviestiņš
Daudzumu es nerakstu, jo tas ir atkarīgs no porciju skaita un protams improvizācijas, jo veidojot šo saldo var droši improvizēt.
Es šoreiz trauka apakšā izvēlos likt sasmalcinātus šokolādes selgas cepumus, kuros ir iemaisīts nedaudz sviestiņš. Pa virsu lieku sablenderētas zemenes ar cukuru. Tad atkla selgas cepumus un atkal zemenes. Nākamā kārtā seko saputots saldais krējums ar cukuru un pa virsu skābumiņam nedaudz sasaldētas upenes.
Šoreiz mans ātri pagatavojamais saldais tik pat ātri pazuda mazos kārumnieku vēderiņos!