Sastāvdaļas:
saldētā bezrauga mīkla
4-5 āboli
1 ola
2 ēd.karotes brūnais cukurs
150g krējums
kanēlis
Pagatavošana:
Atsaldējam mīklu. Izrullējam apmēram 2mm biezu taisnstūri. Nomizo un sarīvē ābolus. Ābolus sakārto uz izrullētās mīklas atstājos gar malām brīvu apmēram 3cm. Sajauc krējumu ar olu un brūno cukuru. Pārlej pāri āboliem. Pa virsu paber kanēli. Brīvi atstātās mīklas maliņas iegriež ar nazīti ik pēc 2cm un 2cm dziļumā. No katras malas pa vienam pārliek pāri iegriezto maliņu veidojot bizes formu. Liek cepties 20 min 180 grādos.
Pirms ēšanas pārkaisa ar pūdercukuru.