2013/06/18

Ātrais skudru pūznis ar saulespuķu sēkliņām

Sastāvdaļas:
2pac.(400gr.) Selgas cepumi
1pac.(200gr.) sviests
1bundžiņa iebiezinātais piens
100gr. saulespuķu sēkliņas (izlobītas)

Salauž cepumus dažāda izmēra gabaliņos un pievieno saulespuķu sēkliņas. Sviestu atdzesē līdz istabas temperatūrai un iejauc to cepumos. Klāt pievieno iebiezināto pienu un visu kārtīgi samaisa. No mīklas izveido tādu kā skudru pūzni. Pa virsu var pārliet izskausētu šokolādi vai pārkaisīt magoņu sēkliņas kas ļaus skudru pūznim garšot un izskatīties labāk.

Liekam ledusskapī uz 2-3 stundām, bet vislabāk uz visu nakti.