Sastāvdaļas:
5gb vistas filejas
2ēd.k. sinepes
2ēd.k. medus
eļļa
sāls
4 olas
rīvmaize
Pagatavošana:
Sagriežam vistu nelielos gabaliņos. Iejaucam marinādi no medus, sinepēm, 1 ēd.k.eļļas, sķipsniņa sāls un nedaudz parastās garšvielas.
Iejauc marinādi vistu gabaliņos tā lai katrs gabaliņš būtu apklāts ar marinādi un atstāj ievilkties uz stundu, bet vēl labāk uz visu nakti.
Pirms cepšanas sagatavo vienā bļodiņā rīvmaizi bet otrā sakuļ olas. Uzsilda nelielā katliņā eļļu .Kad eļļa uzkarsējusies, katru vistas gabaliņu izmērčē olā, apviļā rīvmaizē un liek eļļā. cep 7 līdz 10 min. Ja būs eļļa vārīsies uz parāk karstas uguns, tad vistiņa ātri paliks brūna, tapēc labāk izvēlēties vidēju karstumu.