Sausās daļas sastāvdaļas:
240gr. (2gl) milti
150gr. (1gl) baltais cukurs
70gr. (1/2gl.) brūnais cukurs
1 tējk. soda
1 tējk. cepamais pulveris
Šķipsniņa sāls
Slapjās daļas sastāvdaļas:
3gb. banāni
1 tējk. vaniļa ekstrakts
1gb. ola
65gr. sviests
Drupaču sastāvdaļas:
1 ēd.k. milti
½ tēkj. malts kanēlis
1 tējk. cukurs
½ tējk. malti muskatrieksti
½ tējk. sviests
Sajauc visas Sausās daļas sastāvdaļas kopā. Izkausē sviestu.
Saspaida banānus un sajauc kopā ar sviestu. Pievieno olu ar vaniļas ekstraktu (var ekstrakta vietā izmantot arī vaniļas cukuru).
Lēnām samaisa kopā ar Sauso daļu. Sajauc atsevišķi visas Drupaču sastāvdaļas. Muskatriekstu vietā var improvizēt un izmantot piemēram - saules puķu sēkliņas.
Lej mīklu līdz formiņas vidusdaļai un pa virsu uzber mazliet Drupaču sajaukto masu.
Uzkarsē krāsni līdz 190 grādiem un cep 20 min.