Es šos cepumus sauktu par brokastu cepumiem! Smilšu mīklai ir ļoti laba īpašība - to var iepriekšējā dienā sagatavot un uzglabāt ledusskapī līdz nākami dienai, bet ja grib uz ilgāku laiku, tad saldētavā. Šoreiz man tieši tā arī sanāca. Izņēmu no ledusskapja iepriekš sagatavotu smilšu mkīlu un sarīvēju uz lielās rīves. Tad ņēmu pa nelielam daudzumam, viegli saspiežu kopā un lieku uz pannas, kurā ir ieklāts cepampapīrs. Pa virsu parkaisīju šokolādes skaidiņas, bet var likt arī riekstiņu utt.
Sasilda krāsni līdz 180 grādiem un cep 15-20 min., līdz cepumiņi ir viegli brūni. Pie kafijas vai tējas noder ļoti labi.
Smilšu mīkla:
2 olas
3 glāzes milti
1 glāze cukura
200g sviests