Labo sajūtu virtuve

2013/08/23

Šokolādes krēms

Sastāvdaļas:
15g želantīns,
2 olu dzeltenumi,
2ēd.karotes cukurs,
2ēd.karotes kakao,
200g saldais krējums,
1/2 glāze piens.

Uzbriedina želantīnu. Sakuļ olu dzeltenumu ar cukuru un iemaisa kako. Pievieno uzsildītu pienu un želantīnu. Saputo saldo krējumu un iemaisa olas masu. Liek ledusskapī uz stundu.
Autors: Unknown plkst. 23:24
Sūtīt pa e-pastuRakstīt emuāruKopīgot pakalpojumā XKopīgot sociālajā tīklā FacebookKopīgot vietnē Pinterest
Jaunāka ziņa Vecāka ziņa Sākumlapa
  • Sākumlapa

citas receptes

  • ►  2015 (6)
    • ►  janvāris (6)
  • ►  2014 (7)
    • ►  marts (2)
    • ►  janvāris (5)
  • ▼  2013 (52)
    • ►  novembris (2)
    • ►  oktobris (4)
    • ►  septembris (7)
    • ▼  augusts (11)
      • Apelsīnu mafini
      • Deserts no skābā krējuma un iebiezinātā piena
      • Ideja vakariņām Nr.6
      • Šokolādes krēms
      • Slinkās vecrīgas
      • Marinētie gurķīši ripiņās
      • Piknika uzkode
      • Debesmannā no upenēm
      • Biezpiena-ogu kūka
      • Ideja vakariņām Nr.5
      • Ideja vakariņām Nr.4
    • ►  jūlijs (7)
    • ►  jūnijs (4)
    • ►  maijs (7)
    • ►  aprīlis (10)

Top 5

  • Macaroons
  • Šokolādes krēms
  • Ābolu plātsmaize ar drumstalām
  • Deserts no skābā krējuma un iebiezinātā piena
  • Saldā desa ar iebiezināto pienu

Sekotāji

Labo sajūtu virtuve. Veidnes “Ceļojumi” motīvs. Nodrošina Blogger.