Labo sajūtu virtuve

2013/08/13

Piknika uzkode

Skatoties uz lielo tomātu ražu, atcerējos par sen aizmirstiem (vismaz manās mājās) tomātu groziņiem. Uztaisīju visvienkāršākos salātus no vārītiem kartupelīšiem, desiņas, svaiga gurķa, vārītas oliņas un majonēzes. Liekot salātus uz galda sapildīju tos vidēja lieluma tomātiņos.
Garšīgi un skaisti!
Autors: Unknown plkst. 12:46
Sūtīt pa e-pastuRakstīt emuāruKopīgot pakalpojumā XKopīgot sociālajā tīklā FacebookKopīgot vietnē Pinterest
Jaunāka ziņa Vecāka ziņa Sākumlapa
  • Sākumlapa

citas receptes

  • ►  2015 (6)
    • ►  janvāris (6)
  • ►  2014 (7)
    • ►  marts (2)
    • ►  janvāris (5)
  • ▼  2013 (52)
    • ►  novembris (2)
    • ►  oktobris (4)
    • ►  septembris (7)
    • ▼  augusts (11)
      • Apelsīnu mafini
      • Deserts no skābā krējuma un iebiezinātā piena
      • Ideja vakariņām Nr.6
      • Šokolādes krēms
      • Slinkās vecrīgas
      • Marinētie gurķīši ripiņās
      • Piknika uzkode
      • Debesmannā no upenēm
      • Biezpiena-ogu kūka
      • Ideja vakariņām Nr.5
      • Ideja vakariņām Nr.4
    • ►  jūlijs (7)
    • ►  jūnijs (4)
    • ►  maijs (7)
    • ►  aprīlis (10)

Top 5

  • Macaroons
  • Šokolādes krēms
  • Ābolu plātsmaize ar drumstalām
  • Deserts no skābā krējuma un iebiezinātā piena
  • Saldā desa ar iebiezināto pienu

Sekotāji

Labo sajūtu virtuve. Veidnes “Ceļojumi” motīvs. Nodrošina Blogger.