Labo sajūtu virtuve

2013/05/25

Auzu pārslu cepumi

Sastāvdaļas:
150g sviests 
100g cukurs 
3 olas 
300g auzu pārslas 
50g milti

Pagatavošana: 
Pusi no sviesta daudzuma izmanto apgrauzdējot auzu pārslas, atdzesē. Otru pusi sviesta saputo ar cukuru, olu dzeltenumu, vaniļu. Pieliek apgrauzdētās auzu pārslas, miltus, iecilā saputotos olu baltumus. 
Cep 170 grādos 30 min.
Autors: Unknown plkst. 20:10
Sūtīt pa e-pastuRakstīt emuāruKopīgot pakalpojumā XKopīgot sociālajā tīklā FacebookKopīgot vietnē Pinterest
Jaunāka ziņa Vecāka ziņa Sākumlapa
  • Sākumlapa

citas receptes

  • ►  2015 (6)
    • ►  janvāris (6)
  • ►  2014 (7)
    • ►  marts (2)
    • ►  janvāris (5)
  • ▼  2013 (52)
    • ►  novembris (2)
    • ►  oktobris (4)
    • ►  septembris (7)
    • ►  augusts (11)
    • ►  jūlijs (7)
    • ►  jūnijs (4)
    • ▼  maijs (7)
      • Auzu pārslu cepumi
      • Maigā kūciņa ar zemeņu mērcīti
      • Mazie cepumiņi
      • Saldā rulete ar zemenēm
      • Ātri pagatavojams saldais
      • Žagariņi
      • Šokolādes kūka
    • ►  aprīlis (10)

Top 5

  • Macaroons
  • Šokolādes krēms
  • Ābolu plātsmaize ar drumstalām
  • Deserts no skābā krējuma un iebiezinātā piena
  • Saldā desa ar iebiezināto pienu

Sekotāji

Labo sajūtu virtuve. Veidnes “Ceļojumi” motīvs. Nodrošina Blogger.